Bluemarine Logo
7 PRECIOUS OILS
Cere o ofertă

EXTRAVAGANȚĂ. IMAGINAȚIE. DORINȚĂ

UN STROP DIN FIECARE ȘI AM TRANSFORMAT VISAREA ÎN REALITATE

Reverie Icon

Un curcubeu în noapte făurit din iubirea lunii pentru apă și pământ. 7 dintre roadele cele mai de preţ oferite nouă de Terra sunt transformate în 7 uleiuri preţioase și încorporate în gama Reverie pentru a fi oferite recompensă tenului nostru.

ULEI DIN SEMINȚE DE STRUGURI

ULEI DIN SEMINȚE DE STRUGURI

Catifelare & antirid

Bogat în antioxidanţi precum resveratrolul, uleiul din seminţe de struguri protejează pielea de efectele negative ale radicalilor liberi asupra structurii colagenului din piele. În plus, contribuie la uniformizarea nuanţei tenului.

ULEI DE MACADAMIA

ULEI DE MACADAMIA

Ultra hidratant

Având în compoziţie vitamine benefice pielii precum vitaminele A și E și alcooli saturaţi și nesaturaţi, uleiul de macadamia hidratează intens pielea, redându-i aspectul natural, catifelat.

ULEI DIN SEMINȚE DE BUMBAC

ULEI DIN SEMINȚE DE BUMBAC

Nutritiv & regenerant

Cu un conţinut lipidic ridicat, bogat în acizi grași Omega 6, uleiul din seminţe de bumbac hrănește tenul în profunzime, crește gradul de regenerare celulară și conferă pielii un aspect fin, catifelat și întinerit.

ULEI DE AVOCADO

ULEI DE AVOCADO

Reînnoire celulară

Cultivat de mii de ani în America Centrală și Mexic, avocado este cunoscut nu doar pentru valorile sale nutritive, ci și pentru uleiul extras, cu un conţinut bogat în vitamina E. Produsele cosmetice bazate pe ulei de avocado cresc sinteza de colagen de la nivelul pielii și contribuie la reînnoirea celulară.

ULEI DE ARGAN

ULEI DE ARGAN

Elasticitate și fermitate

Cunoscut sub denumirea de ”aurul lichid” și produs în Maroc printr-o metodă tradiţională, uleiul de argan contribuie la creșterea elasticităţii pielii datorită conţinutului bogat în acizi grași, tocoferoli și steroli.

ULEI DE JOJOBA

ULEI DE JOJOBA

Luminozitate și strălucire

Recunoscut pentru conţinutul mare de acizi grași precum Omega 9, uleiul de jojoba calmează tenul sensibil, îi redă luminozitatea și strălucirea naturală.

ULEI DE COCOS

ULEI DE COCOS

Refacere tisulară

Folosit pentru proprietăţile sale antiinflamatoare și de refacere celulară, uleiul de cocos calmează pielea iritată și crește gradul de refacere a ţesutului.

MProduction Icon
PROCES DE PRODUCȚIE ȘI MATERII PRIME NEEXPUSE LA RADIAȚII IONIZANTE
Genetic Icon
FĂRĂ URME DE INGREDIENTE MODIFICARE GENETIC
Cruelty Icon
CRUELTY FREE