Bluemarine Logo
THALASSO RITUAL
Cere o ofertă

MAREA ÎȚI ÎNVĂLUIE TRUPUL

Închide ochii și simte CUM nisipul fin îți mângâie tălpile, soarele îți scaldă chipul cu razele lui blânde și marea îți învăluie trupul în albastrul ei intens și misterios

Lasă-te purtată într-o călătorie a simțurilor în care gama Bluemarine îți va fi companion și răsfăț deopotrivă și te va duce pe țărmuri îndepărtate unde singurele senzații ce te vor invada vor fi libertatea și calmul infinit.

Fascinați de bogățiile naturale ale mării și dorindu-ne să extragem esența din fiecare element marin benefic pentru organism, am dezvoltat gama de produse cosmetice Bluemarine.

ACTIVE PRINCIPALE

COMPLEX DE ALGE MARINE

Bazată pe extracte de alge brune, verzi și roșii, Bluemarine îți inundă simțurile și îți alintă pielea cu fiecare ingredient atent ales și dozat de specialiștii Doctor Fiterman® astfel încât să intensifice efectele talasoterapiei: stimularea circulației la nivelul pielii, regenerarea tenului, combaterea efectelor de oboseală și îmbătrânire și hidratarea în profunzime.

ALGE VERZISTIMULEAZĂ SINTEZA DE CERAMIDE

Bogată în surse de niacinamidă, aminoacizi și substanțe antioxidante, Spirulina plantensis stimulează sinteza de ceramide, esențiale în refacerea și fortifierea barierei cutanate și favorizează sinteza de colagen. Algele verzi protejează pielea contra razelor ultraviolete datorită acțiunii antioxidante intense.

Green Seaweed
Green Seaweed
ALGE BRUNEEFECT ANTIOXIDANT ȘI EMOLIENT

Bogat în substanțe antioxidante, aminoacizi, săruri minerale și polizaharide naturale, extractul de alge brune din specia Laminaria japonica redensifică pielea și îi crește gradul de elasticitate prin favorizarea colagenogenezei, reducând semnificativ ridurile de expresie. În plus, are efect puternic de protecție naturală contra razelor ultraviolete prin acțiunea sa antioxidantă puternică.

ALGE ROȘIIÎMBUNĂTĂȚEȘTE ELASTICITATEA PIELII

Originare din oceanul Pacific, algele roșii din specia Ahnfeltiopsis concinna inhibă enzimele care distrug colagenul din piele, îmbunătățesc elasticitatea și bariera naturală de apărare contra razelor ultraviolete, reducând vizibil ridurile și liniile fine, hidratând și hrănind celulele pielii.

Red Seaweed

EFECT BOTOX-LIKE

PIPER SICHUANREDUCE TENSIUNea de la nivelul musculaturii feței

Produsele din gama Bluemarine îți vor oferi un efect botox-like datorită extractului eco-certificat din fructe de piper Sichuan, care acționează instant prin reducerea tensiunii de la nivelul musculaturii feței, prevenind apariția ridurilor de expresie, netezind și uniformizând tenul. Efectele îmbătrânirii tenului cum ar fi ridurile și sensibilitatea sunt încetinite, pielea recăpătând aspectul tânăr.

Pentru intensificarea acțiunii produselor din gama Bluemarine este recomandată utilizarea masajului facial. Efectul de tip botox-like se va instala în scurt timp, va fi mai intens, iar relaxarea musculaturii feței va dura mai mult.

Proprietățile produselor Bluemarine sunt completate și de acțiunea feniculului marin, niacinamidei, vitaminei E și a untului de shea.
Marine Life Icon
RESPECT
MARINE
LIFE
MProduction Icon
PROCES DE PRODUCȚIE ȘI MATERII PRIME NEEXPUSE LA RADIAȚII IONIZANTE
Genetic Icon
FĂRĂ URME DE INGREDIENTE MODIFICARE GENETIC
Cruelty Icon
CRUELTY FREE